Dit jaar geen Schoolkorfbal

Dit jaar is er helaas geen schoolkorfbal, maar lijkt korfballen jou ook leuk? Lees dan door en maak gebruik van de gratis mee-train-actie van Kv. Wit-Blauw/Green Organics.

Neem jouw vriendjes en vriendinnetjes mee

“De jeugd van korfbal vereniging Wit-Blauw/Green Organics heeft er alweer enkele trainingen op zitten en we zien dat iedereen het naar zijn zin heeft en blij is om weer te mogen korfballen.Om ook zoveel mogelijk niet-leden kennis te laten maken met korfbal, bieden we als Wit-Blauw de mogelijkheid aan om vriendjes en vriendinnetjes mee te laten doen (tot en met 12 jaar). Vanaf 26 mei tot en met 4 juni, wat ook de laatste training is van dit seizoen, zijn alle vriendjes en vriendinnetjes welkom.”

Stuur een berichtje naar tc@wit-blauw.nl met je naam en geboortedatum, dan wordt er voor gezorgd dat je bij de juiste groep mee kunt trainen.
Kijk voor meer info op https://www.facebook.com/witblauwkampen

Bron: Facebook / Kv. Wit-Blauw/Green Organics

Ten Brinke Set Up Heren 1 promoveert naar 1ste Divisie

Het eerste heren team van volleybal vereniging Set Up IJsselmuiden speelt volgend jaar in de 1ste Divisie. Door het vrij komen van een plek in deze landelijke klasse, promoveert het team alsnog. Het is voor het eerst dat de club uit gaat komen op dit niveau. “We schrijven geschiedenis!” aldus trainer Peter Gaillard.

“We zijn hard aan het werk om alles voor volgend seizoen weer in de startblokken te zetten. Dat het eerste Herenteam alsnog promoveert naar de 1ste divisie is een hele mooie bonus en een unicum voor de club” zegt Voorzitter Joffrey van den Belt.

“Ondanks dat dit niet voort komt uit een kampioenschap of promotiewedstrijd vind ik dit geen cadeautje. Spelers, trainers en de club hebben hard gewerkt om in deze positie te komen en deze uitdaging aan te gaan!”

Ten Brinke Set Up IJsselmuiden speelt volgend jaar in de landelijke 1ste divisie A. Tegenstanders zijn dan Madjoe HS1 uit Enkhuizen, Veracles HS1 uit Groningen, CSV HS1 Zwolle, Apollo 8 HS1 uit Borne, DIO/Bedum HS2, Donitas HS1 uit Groningen, Renswouw HS1 uit Renswoude, BOVO HS1 uit Aalten, Avior HS1 uit Deventer, Sovoco HS1 uit Soest en SSS HS2 uit Barneveld.